luni, 24 ianuarie 2011

Dorada pe pat de cartofi

Ingrediente:

2 bucati dorada
5 cartofi medii
2 rosii
150 ml vin alb
sos de soia
ghimbir macinat, busuioc, sare, piper
ulei de masline

Preparare:

Se curata pestele se lasa asa intreg si se condimenteaza cu sare ,piper,ghimbir si busuioc. Se taie cartofii si rosiile rondele si se condimenteaza si ei cu delikat, piper.

Se pune intr-o tava ulei de masline se aseaza cartofii taiati rondele apoi se pune dorada si peste ea se pun feliile de rosii.

Se pune pune putin sos de soia deasupra se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 15 minute, apoi se scoate si se adauga vinul, se mai lasa inca 15 minute la cuptor la foc mediu tot acoperit cu folia.

In ultimele 5 minute se scoate folia si se mai lasa putin in cuptor.

Mentiuni:

Se poate servi cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.
Timp Preparare: 40 '
Complexitate: redusa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu